Товар
|
|
Підвісні шляхи трубчаті |
Трубчасті підвісні шляхи призначені для транспортування свинячих і яловичих напівтуш.
Несуча конструкція виготовлена з чорної сталі з гарячим оцинкуванням. Рейки підвісних шляхів може бути зроблена з нержавіючої або оцинкованої труби в залежності від потреб замовника.
Виготовляємо два види підвісних шляхів: автоматичні і гравітаційні. Несуча конструкція виготовлена з двутавров або зі швелерів, скручених між собою плечима (здвоєний швелер).
Шляхи прикріплюються до конструкції за допомогою підвісок, зроблених із сталі з гарячим оцинк.
Також пропонуємо придбати елементи трубчастих підвісних шляхів:
· Скользящий євро-гак.
· Пневматичний гальмо.
· Шляхова ланцюг для автоматичного розчеплення туш в лініях з автоматичною подачею.
· Розсувний карданний вал для поворотного з'єднання труб.
· Чотиристоронні стрілки для перетину перехрестя рейок підвісних шляхів.
· Стрілки перекладні для трубчастих шляхів.
· Пневматичний синхронизатор для підйому туш з гравітаційних підвісних шляхів на механічні.
· Нержавіючий та оцинкований телескопи для розвантаження напівтуш з морозилки на експедицію.
· Кронштейн трубчастого шляху з чорної сталі з гарячим оцинкуванням.
· За індивідуальним замовленням можливе виготовлення підвісок з нержавіючої сталі. |
договірна
|
17.08.2014 |
Товар
|
|
М'ясопереробне обладнання |
Наша компанія ПП «ВЕЛМАРК М» пропонує весь спектр обладнання для м'ясопереробки, переробки птиці та риби. Якщо Ви шукаєте конкретне переробне обладнання або плануєте відкрити цех з переробки м'яса / птиці / риби і Вам потрібна допомога у підборі обладнання всього циклу переробки, ми зможемо допомогти Вам!
Ми допоможемо знайти обладнання, найбільш відповідне Вашим вимогам. Фахівці нашої компанії виробляють роботи по встановленню обладнання. Ми надаємо сервісне обслуговування, виробляємо ремонти харчового обладнання.
Ми займаємося проектуванням і оснащенням цехів з переробки м'яса, птиці, а так само цехів з переробки риби.
Ми пропонуємо готові рішення по оснащенню м'ясопереробних цехів різної продуктивності.
Харчове обладнання, яке ми пропонуємо - це якісне обладнання європейських виробників NIRO-TECH (Польща) і REVIC (Польща), яке зарекомендувало себе на ринку всієї Європи.
Лінії й устаткування для забою свиней та ВРХ
забій свиней
ванна знекровлення
щіткова мийка
Мийка туш Машина для очистки
диференціальні підйомники
Шпарільний чан наскрізний
Автоматична клітина оглушення дрібної худоби
Механізм опускання пут
мийка пут
Піч для обпалювання щетини
Пневматична клітина оглушення дрібної худоби
Прогонний коридор для дрібної худоби
Скребмашини "гойдалки"
Скребмашини гвинтова
Скребмашини воротная
Транспортери (конвеєри)
Пристрій для збору харчової крові
фіксатор
Шпарільний чан висить
забій ВРХ
Ванна знекровлення ВРХ
Бокс оглушення ВРХ
стіл викиду
Шкурозйомка гідравлічна
Шкурозйомка гідравлічна з платформами
Шкурозйомка пневматична з платформами
Бокс для ритуального забою худоби
Пристрій для збору харчової крові
ОБРОБКА ТУШ
диференціальні підйомники
майданчик нутровки
рухлива майданчик
піддонний транспортер
Дробарка послеубойном відходів
Підвісні шляхи для м'ясних напівтуш
Ріжуча установка для шлунків
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗАБОЮ
Стимулятор для знекровлення
Електричні приголомшуючі пристрої
Візки для м'ясних гаків
Візки для субпродуктів
Конфіскатор
Пристрій для видалення відходів
Машини та обладнання для переробки м'яса
Підвісні шляхи для м'ясних напівтуш
Транспортер для порожніх ящиків
Дзиги для свіжого м'яса
Дзиги для свіжого і мороженого м'яса
Блокорізки для замороженого м'яса
Машина для подрібнення морожених блоків
високооборотні куттера
Високошвидкісні вакуумні куттера
Вакуумні куттера з опцією варіння
вакуумний шприц
Ін'єктори для м'яса
шпигорезки
вакуумні масажери
Мішалки-масажери
мішалка лопастная
Фаршемешалка
Сепаратор-прес для кісток
Машини для зняття свинячий шкури і пластування шпику
Шкурозйомка
Машини для зняття плівки з м'яса
Підйомники і розвантажники візків, контейнерів та ящиків
Гаки та розпірки для забою худоби, транспортування і зберігання м'яса
Робочі столи, столи для оброблення, стелажі для харчової промисловості
Рами і візки
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ГІГІЄНИ І САНІТАРІЇ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ
Системи центральної мийки
Санітарні шлюзи і гардероби
мийні машини
Коптильня І ВАРИЛЬНІ СИСТЕМИ
Проектування та створення забійних цехів
· Концепції та технологічні проекти комплексних об'єктів в харчовій промисловості, зокрема м'ясопереробні комбінати, птахокомбінати, морозильні комбінати і холодильні склади
· Технологічні проекти модернізації окремих виробничих цехів і технологічних ліній
· Підбір одиничного обладнання з оптимальними технічними і технологічними параметрами в залежності від потреб клієнта
· Реалізація комплексних проектів нових об'єктів
· Модернізація об'єктів у всіх галузях крім технологічної, а також будівельні і настановні проекти (архітектура, конструкції, санітарні установки, холодильні, електричні установки та ін.) |
договірна
|
17.08.2014 |
Товар
|
|
Лінія з виробництва сирів |
склад:
№
поз.
Найменування
К-во,
шт.
1
Сировиготовлювачі емк. 50-300 л зі знімною кришкою
1 к-т
2
Електричний щит управління і автоматики
1
3
Перфорована візок з подпрессующім пристроєм
1
4
Допоміжний інструмент:
- мішалка
- Ніж вертикальний
- Ніж горизонтальний
1
1
1
5
Форми для сиру н / ж
5-24
6
Прес 6-тісекціонний для сиру
1-4
Технічні характеристики:
1
Продуктивність (по сировині), л / добу, не менше
50-300
2
Встановлена потужність, кВт, не більше
5-30
3
Температура пастеризації молока, ОС, мах
90 ± 2
4
Температура охолодження молока, ОС, не менше
28 ± 2
5
Габаритний розміри, мм, не більше
довжина
ширина
висота
1200
1000
1500
6
Маса, кг, не більше
470
7
Джерело електричного живлення, Вт, Гц
380/220, 50
Цикл роботи міні сироварні:
При виробництві сиру: молоко пастеризується до 65 ° C, потім охолоджується до температури сквашування (приблизно 38 ° C). Вносяться закваска і фермент, що утворився згусток ріжеться, а потім зливається на сирний стіл. Повний цикл пастеризації молока (4 ° C - 65 ° C і наступне охолодження до 38 ° C) не перевищує 45-50 хв, і, як наслідок, цикл виробництва сиру триває 2,5-3 години. Час може бути збільшено, залежно від різних видів сиру та обсягу переробляється молока Вихід сиру з молока в середньому 10-11% + рикотта 4,5%.
При пастеризації молока: молоко пастеризується до 75 ° C приблизно, а потім охолоджується до 28 ° C. При необхідності продавати пастеризоване молоко, молоко треба перелити в холодильник для молока для остудженому молока до 4 ° C.
При виробництві йогурту і кисломолочних продуктів (кефіру, айрану і ін.): Молоко суперпастерізуется до 95/99 ° C, а потім охолоджується до 45-28 ° C в залежності від обраної технології.
ПЕРЕВАГИ:
- Максимальний нагрів молока до 100 ° С.
- Нагрівання відбувається за рахунок циркуляції гарячої води, виробленої електрикою. Створюється «м'яке нагрівання», за рахунок чого всі поживні речовини в молоці зберігаються. Різниця температур між гарячою водою і молока ніколи не перевищує 15 ° C. Стінка в контакті з продуктом залишається практично чиста, що скорочує час кожного циклу.
- Охолодження відбувається мережною водою. Ефективність теплообмінників дозволяє до мінімуму скоротити кількість споживаної води. |
договірна
|
17.08.2014 |
Товар
|
|
Варильний котел з мішалкою |
Варильний котел з мішалкою призначений для пастеризації, охолодження і підтримки температурних режимів при виробленні харчових продуктів, а також зберігання харчових рідин.
Варильний котел з мішалкою виготовлений з харчової нержавіючої сталі марки AISI 304, 321.
Варильний котел з мішалкою обладнаний: мішалкою, люком, сорочкою (масляної), паровим змійовиком або електричними тенами, змійовиком для подачі крижаної води, термодатчиками для контролю температури теплоносія і продукту, моющей головкою, арматурою автоматики системою підтримки температурного режиму, електрощитом управління та автоматики.
Варильний котел з мішалкою встановлюється на трьох або чотирьох регульованих опорах і працює в автономному режимі, а також у складі технологічних ділянок і ліній по виробленню харчових продуктів.
Технічні характеристики:
№
п.п
Найменування
од
измер
1
Робочий об'єм, не менше
л
до 2000
2
Швидкість обертання рамної мішалки
об / хв
18
3
Температура пастеризації, максимальна
ОС
200
4
Температура охолодження продукту, не менше
ОС
6 ± 2
5
Температура холодоносія (крижана вода), не менше
ОС
4 ± 2
6
Витрата хладоносителя (крижана вода), не менше
м3 / год
1,5
7
встановлена потужність
кВт
70
8
Теплоносій - масло
9
джерело енергії
10
пар
атм
8
11
електрична енергія
кВт
67,5
12
Габаритні розміри: діаметр
мм
1640
висота
мм
2000
13
Маса, не більше
кг
740
14
Електроживлення
вт; Гц
380/220, 50 Гц |
6900 евро
|
17.08.2014 |
Товар
|
|
Лінія забою свиней та врх |
ПП "ВЕЛМАРК М" пропонує комплексні лінії по забою і переробці великої та дрібної рогатої худоби, а також свиней і домашніх птахів, в тому числі:
бокси оглушення особливої конструкції, які в поєднанні з фіксацією голови тварин методом щадного оглушення дають майже 100% ефективність і забезпечують оптимальний захист робочого персоналу;
обладнання для ритуального забою;
машини для зняття шкур як зверху вниз, так і знизу вгору.
Системи інспекції і транспортування кишок, що виключають контакти кішкомплектов між собою, оснащені пристроями мийки та стерилізації.
Системи транспортування внутрішніх органів, синхронізовані з конвеєром забою, що забезпечує їх точну ідентифікацію.
Системи автоматичної транспортування, розподілу і відвантаження м'яса і м'ясопродуктів.
Зразковий склад і комплектація лінії забою
1. Ваги на передзабійний площадку (1)
2. Бокс глушіння (1)
3. Електрошоковий пристрій для ВРХ (1)
4. Щипці для ел.оглушенія свиней (1)
5. Пристрій переваги туш з талью 1 т (1)
6. Візок - чан 200 л (4)
7. Вішало для голів (2)
8. Майданчик підйомно-опускна 2 м (1)
9. шкірозйомних агрегат (1)
10. Чан шпарільний зі Скребмашини (1)
11. Стіл доскребкі і вивантаження свиней (1)
12. Пальник газовий для обпалювання туш (1)
13. Стіл нутровочний зі сковзалом (1)
14. Пила розпилювання на напівтуші (1)
15. Пила розпилювання грудини (1)
16. Підвісний шлях з кронштейнами (41)
17. Стрілка 2Л (смуговий шлях) (1)
18. Ваги монорейкові на 500 кг (1)
19. Стіл технологічний (1)
20. Стіл для розбирання ліверу (2)
21. Візок ковшовая Рикши (4)
22. Ножевой боенские інструмент
23. Пута для ВРХ (5)
24. Пута для свиней (10)
25. разног для ВРХ (10)
26. разног для свиней (20)
27. Тролів смугового шляху (40)
28. Мийка із стерилізатором (1)
29. Стіл для приймання кишсоровина (1)
30. Стіл проливки кишок (1)
31. Стіл спорожнення шлунків (1)
32. Стіл технологічний (1)
33. Машина шлямовкі кишок (1)
34. Візок - чан 100 л (3)
35. Машина для очистки кишок (1)
36. Машина для віджиму кишок (1) |
договірна
|
17.08.2014 |